linkedin
twitter
facebook

AWARD


De Merk010 Award 2020 zal worden uitgereikt op 11 januari. Het belooft een spannende strijd te worden tussen een vijftal bijzondere, zakelijke MKB Merken: &ranj, Lizard Global, RDM Next, Suitehotel Pincoffs en Gameye.


Eerdere Merk010 winnaars


In 2010 kozen ondernemers voor de eerste keer hun favoriete Merk010. Op 7 september vond de uitreiking van de Merk010 prijs plaats bij Engels. Winnaar dat jaar was Van Puffelen Buitenreclame. Zij zijn nu overgenomen door een andere partij.

Derde op de lijst werd Engels. Het grand café-restaurant en zalencentrum opende na zware tijden opnieuw de deuren. En nu is deze bekende ontmoetingsplek weer gesloten. Deze ontwikkelingen in een top 3 van 10 jaar geleden geven goed de dynamiek van de markt aan.

Het bewijst dat bekendheid in de lokale markt onvoldoende is voor blijvende zakelijke resultaten. Merk-denken betekent soms jezelf als directeur-eigenaar of bedrijf opnieuw uitvinden om zo te blijven inspelen op de toekomstige behoeften van je klant. De kernvraag van een goede positionering blijft: hoe beleven jouw klanten jouw bedrijf nu en hoe vertaal je dat naar een onderscheidende en succesvolle onderneming in de toekomst. En dan pas lukt het om de juiste acties te nemen voor een groeiende en stabiele klantbasis en duidelijke interne en externe communicatie in te richten.

Op 10 september 2015 reikten we de Merk010 bokaal uit aan Veenman+ op een druk bezochte netwerkbijeenkomst van GNO Business Netwerk in Lommerrijk. Veenman+ ontwikkelde zich van drukkerij tot een partner die bedrijven helpt met het optimaal inrichten van hun communicatie- en mediaprocessen. Ze maken de trots op Rotterdam zichtbaar en ontwikkelen ook eigen producties, bijvoorbeeld voor de haven en restaurants.2020 SiteforSites.nl