linkedin
twitter
facebook


Gameye

Ontmoet Gameye, zij ontwikkelen technologie die Gamestudios helpt het aantal spelers van online games makkelijk te kunnen verhogen, waar dan ook in de wereld. Een echte passie waar met veel energie aan wordt gewerkt.

Gamen is niet meer weg te denken uit het huidige, dagelijkse leven. Vermaak en online spellen spelen met vrienden is een onderdeel van de gaming markt, Doordat Gameye de nodige resources dicht bij de speler beschikbaar maakt zorgen ze ervoor dat entertainment en sociaal contact daarbij optimaal werkt, met de juiste snelheid en goede spelervaringen. Ze schalen op waar en wanneer dat nodig is.

We know gaming’! Gameye kiest mensen onafhankelijk van hun locatie en die de beste zijn in wat ze doen. Ze hebben daarnaast expertise uit de meest uiteenlopende takken van sport zoals publishers, dienstverleners en media aan boord gehaald. Ze zijn een global bedrijf en dat spiegelt zich in de medewerkers.

Ze noemen zich de Gameye-family, niet het bedrijf Gameye. Het merk is onderdeel van de essentie van wie ze zijn, voor medewerkers, partners en klanten. Kwaliteit, flexibiliteit, innovatie en thought-leader zijn, dat is waar Gameye voor staat!

Wil je meer weten over Gameye bekijk de video op deze pagina of kijk op: https://gameye.com/
2020 SiteforSites.nl